Zápis do prvních tříd

Vážení rodiče budoucích prvňáčků,

zápis do prvních tříd proběhne od 1. do 30. dubna 2021 bez osobní přítomnosti dětí ve škole. Přihlášku je možno vyplnit elektronicky pomocí odkazu ZapisyOnline

Pokud nemáte možnost vyplnit žádost elektronicky, žádosti o zápis či odklad povinné školní docházky v tištěné podobě budou k dispozici ve vchodu do budovy školy (pondělí - pátek od 8:00 do 15:00 hodin).

Kvůli organizačním důvodům doporučuji podat všechny žádosti do 20.4.2021. Více k zápisu zde.

Pokyny níže. V příloze naleznete i první úkol pro naše budoucí prvňáčky Usmívající se.

 
 

Staženou "Žádost o zápis dítěte do 1.ročníku" nebo "Žádost o odklad povinné školní docházky" prosím doplňte, vytiskněte, opatřete podpisem a doručte do školy.

V případě "Žádosti o odklad povinné školní docházky" prosím doložte doporučující posouzení příslušného školského poradenského zařízení (dále "ŠPZ") a doporučení odborného lékaře nebo klinického psychologa. V případě, že vám bude některá příloha z důvodu uzavření ŠPZ scházet, dojde k přerušení správního řízení do doby doložení patřičných příloh.


Žádosti doručte do ZŠ a ZUŠ Strání osobně, poštou nebo ji můžete vhodit do poštovní schránky před budovou školy. K přihlášce prosím doložte kopii rodného listu dítěte.

V případě jakýchkoliv problémů či dotazů nás neváhejte kontaktovat telefonicky nebo e-mailem na stupkova@zsstrani.cz.

 
Tvorba INTERNETOvých stránek